NAJAVA SPORTSKOG VIKENDA

 

LJubitelje košarke u Lajkovcu večeras očekuje zanimljiva utakmica: muška ekipa Železničara od 20 časova, u Hali sportova, dočekuje jedan od najboljih timova Druge lige Zapad Grupa 1 – drugoplasirani valjevski Radnički. To je ujedno i poslednja takmičarska utakmica koju će Želja igrati pred svojim navijačima. Železničar je treći sa šest pobeda i šest poraza, dok je Radnički nedavno prepustio prvo mesto Loznici, porazom u međusobnom duelu.
U poslednjem 22. kolu Druge ženske lige Jug – grupa A košarkašice Železničara gostuju u Loznici, meč se igra u subotu 18. marta od 17 časova. Loznica je trenutno četvrta sa pobedom više od Lajkovčanki, koje dele peto mesto sa Zvečanom.

U nedelju od 14.30 sati, u drugom kolu prolećnog dela Srpske lige Zapad, Železničar dočekuje FAP. Posle pobede na gostovanju u Zubinom Potoku puno je optimizma u redovima lajkovačkog srpskoligaša. Nova tri boda bila bi veoma značajna jer ne bi trebalo propuštati prilike za pobedu protiv timova iz donjeg dela tabele. O izjednačenosti timova govori podatak da je od sedmog do poslednjeg 16. mesta razlika samo pet bodova.
U prvom kolu prolećnog dela takmičenja u Zoni Drina Zadrugar dočekuje prvoplasiranu ekipu Provo. Utakmica se igra u subotu 19. marta od 14.30 časova, na rekonstruisanom stadionu sa tribinama. Lajkovčani su jesenji deo prvenstva završili na 10. mestu sa 18 bodova, što je solidna prednost u odnosu timove sa dna tabele (liga ima 16 klubova).

Related posts