NOVOGODIŠNJI KOKTEL SNS

 

OO SNS Lajkovac održao je tradicionalni Novogodišnji koktel u Gradskoj kući . Bio je ovo najposećeniji stranački Novogodišnji koktel, kome je prisustvovao i Predrag Peruničić, državni sekretar u Ministarstvu za omladinu i sport.
Brojne goste pozdravio je Vladan Kostić, predsednik OO SNS Lajkovac. Obraćajuči se prisutnima, lider lajkovačkih naprednjaka je poručio, da će rezultati rada vlasti biti vidljivi svakom građaninu.
Andrija Živković, sekretar OO SNS , u izjavi za medije je naglasio, da organizovanje jednog ovakvog koktela dolikuje svim strankama koje se ozbiljno bave politikom i problemima jedne lokalne zajednice, izrazivši zadovoljstvo zbog prisustva velikog broja gostiju, posebno velikog broja mladih. Posebno zadovoljstvo Živković je izrazio zbog prisustva državnog sekretara Peruničića, koji je došao u opštinu koja u značajnoj meri vodi brigu o mladima i ulaganju u sport.
Novogodišnjem koktelu OO SNS Lajkovac prisustvovali su predstavnici opštinskih odbora iz susednih opština , predstavnici drugih stranaka iz Lajkovca kao i brojni članovi, simpatizeri i prijatelji stranke.

Related posts