KUĆICA IZ BAJKE ZA MIHAILA

Porodica Milijanović iz Lajkovca, široj javnosti poznata po prelepo uređenom dvorištu, od stare kace napravila je predivan kutak za najmlađeg člana porodice Mihaila.

Gotovo fantastičan projekat domaćina ove porodice, Mirka Milijanovića, pobrao je simpatije svih koji su imali priliku da vide efekte urađenog.I ovoga puta, u realizaciji  ideje učestvovali su svi članovi porodice Milijanović.

Milijanovići su nedavno od starog bureta napravili kućicu za svog ljubimca, a sada su od stare kace za šljivu napravili bajkovitu kućicu za najmlađeg člana svoje porodice.

Radovi su počeli  pravljenjem vrata na staroj kaci, a zatim u vratima izrezali srce. Potom su napravili podlogu za krov i krov obložili crepom, kao kod prave kuće.

Kućica je postavljena na drvenim držačima i prelakirana kako bi dobila potpuno novi sjaj, a posebno se ističu drvene, prelakirane stepenice..

U pravljenje kućice iz bajke uloženo je puno marljivog rada svih članova porodice, sve za osmeh i radost najmlađeg člana porodice Mihaila. Kućica iz bajke je dodatno ukrasila i upotpunila već prelepi ambijent dvorišta Milijanovića, najlepšeg u Srbiji.

 

Related posts