ŠALIPUR PREDSEDNIK, GRČIČ TRENER

Na Skupštini FK „Železničar”, za predsednika je jednoglasno izabran Dragan Šalipur, legenda najstarijeg lajkovačkog fudbalskog kluba. Dosadašnji predsednik Dušan Žujović podneo je ostavku iz ličnih razloga. Šalipur je za najbliže saradnike izabrao Miroslava Živkovića Mandulu i Nikolu Veljića i najavio da će za par nedelja biti održana nova redovna Skupština, na kojoj će biti imenovan kompletan Upravni odbor, predočeno finansijsko stanje u klubu i definisana strategija razvoja „Železničara“ u narednom periodu.

Obraćajući se članovima Skupštine Šalipur je istakao da klub preuzima u delikatnoj situaciji – pred početak priprema, prelazni rok uveliko traje i ostalo je malo vremena za formiranje tima, a još uvek nije sagledana finansijska situacija u klubu. Najavio je da će se maksimalno potruditi da sa saradnicima učini najviše što može, a jedan od prvih koraka je postavljanje iskusnog trenera Dragana Grčića za šefa stručnog štaba. Juče je obavljena prva prozivka igrača kojima klub trenutno raspolaže, za sada je evidentno da je u tim vraćeno šest fudbalera iz Lajkovca, a uskoro će se znati više o formiranju tima za narednu sezonu Srpske lige Zapad.

Fudbaleri „Železničara“ danas putuju na tradicionalni revijalni turnir železničkih klubova, koji će se igrati u Banjaluci i Doboju. Na turniru nastupaju „Železničar“ iz Sarajeva, „Železničar“ iz Banjaluke i „Sloga“ iz Doboja.

.

Related posts