STUDIRANJE U LAJKOVCU

Na inicijativu Bojana Lukića, člana Opštinskog Veća, pružiće se prillika ovdašnjim svršenim srednjoškolcima, da dalje školovanje nastave u svom mestu. Naime, u Lajkovcu se otvara Visoka poslovna škola strukovnih studija ” Prof. dr. Radomir Bojković”. Škola, sa sedištem u Kruševcu, ima tradiciju dugu 23 godine , a studenti će imati na raspolaganju tri akreditovana studijska programa Osnovnih studija: Menadžment, Ekonomija i Ekonomija-učenje na daljinu, kao i Specijalističke studije na smeru Menadžment.
“Škola i znanje su motori jednog društva, pa samim tim i opštine Lajkovac. Kako bi sprečili odliv mladih ljudi iz naše opštine, i kako bi se što više radilo na unapređenju naše opštine, potrudili smo se da dovedemo ovu visokoškolsku ustanovu u našu sredinu. Ovim činom, izlazimo u susret i roditeljima, koji više neće morati da imaju enormne troškove za školovanje svoje dece u drugim gradovima.Istakao bih, da je ovo samo početak pravljenja jednog modernog Lajkovca”, rekao je za portal LAJKOVAC NA DLANU, Bojan Lukić,inicijator ideje o stvaranju mogućnosti za studiranje u Lajkovcu. Bojan Lukić je i predsednik Omladine SNS Lajkovac.
” Za 23 godine postojanja i rada, Škola je postala prepoznatljiv brend u visokom obrazovanju u oblasti menadžmenta i ekonomije, stekla poverenje i uvažavanje okruženja, uspostavljajući mnogostruku saradnju i stekla veliki broj prijatelja. Dokaz ovim tvrdnjama je brojka od preko 3400 diplomiranih studenata, koji su, zahvaljujući Školi, podigli nivo svog znanja i stekli viši stepen obrazovanja, došli do zaposlenja ili dobili afirmaciju i napredovanje u poslu. Očekujemo da ćemo, zahvaljujući fleksibilnosti u radu, kvalitetnim studijskim programima, profesionalnom radu i studentima koji nam veruju, ostati na putu razvoja još dugi niz godina”, reči su direktora Dr Đorđa Minkova , uz uveravanje da je ova škola siguran put ka uspešnoj karijeri!

Related posts