PREDSEDNICA DSS U LAJKOVCU

“Mislim da je ovo jedna od najprljaviljih kampanja u istoriji Srbije i da opozicija nema dovoljno prostora da ukrsti svoju politiku sa politikom vladajućih stranaka , nego se ide na diskreditaciju stranaka, odnosno celih koalicija”, rekla je danas u Lajkovcu, u punom jeku predizborne kampanje, dr Sanda Rašković Ivić, predsednica DSS-a.
Predsednica DSS-a je naglasila i da su reakcije na Patriotski blok dosta dobre, jer je to nešto potpuno novo i drugačijje na političkom tržištu Srbije.Istakla je i da su Lajkovac i Kolubarski okrug poslednjih decenija bili važno uporište DSS-a.
Komentarišući oslobađajuću presudu dr Vojislavu Šešelju u Hagu, napomenula je, da bi ona mogla bitno da promeni odnos snaga na političkoj scen i Srbije, pod uslovom da je sam Šešelj pametno iskoristi i počne opoziciono da deluje.
Opštinski odbori DSS-a će na lokalu imati punu slobodu u pravljenju postizbornih koalicija, rekla je Sanda Rašković Ivić, jer su lokalne teme komunalne teme i nemaju mnogo veze sa osnovnim smernicama politike stranke koja se ogleda u političkom i ekonomskom patriotizmu.Dodala je takođe, da je program stranke dopunjen važnim a izostavljenim socijalnim temama, što je, kako je naglasila, važno jer je dve trećine stanovništva u socijalnom riziku.
Nakon sastanka sa lokalnim rukovodstvom stranke, predsednica DSS- je provela sat vremena na štandu postavljenom u pešačkoj zoni , razgovarajući sa građanima Lajkovca .
Dr Sanda Rašković Ivić je danas posetila i pogon za preradu drveta “Sunny Bee” i domaćinstvo Dobrivoja Stefanovića u Rubribrezi.

Related posts