SAOPŠTENJE LAJKOVAČKIH DEMOKRATA

LAJKOVAČKE DEMOKRATE U IZBORNOJ KAMPANJI
U ime izbornog štaba OODS Lajkovac želim da vas obavestim da smo ušli u izbornu kampanju, pod rednim brojem dva
. Naš cilj nije samo broj glasova ,već povratak dostojanstva naših građana, normalan život, živeti sad, živeti u pravednoj Srbiji gde je znanje moć.
Ako je neznanje moć posledice su teške.
Demokratska stranka smatra da su teme poput socijale, obrazovanja, zdravstva, poboljšanje standarda života naših građana, sloboda medija ,kultura veoma važne u ovoj kampanji.Svaki plan i projekat predstavićemo u razgovoru sa našim građanima.
Svih ovih godina Demokratska stranka istrajava u mirotvornoj politici , zalažući se za dijalog i toleranciju, osuđujući diskriminaciju , zločine, govor mržnje .
Želimo da Lajkovčani i sva naša sela imaju vodu, cena vode da bude prihvatljiva za sve građane, da se porez na imovinu umanji ,da poljoprivreda bude grana od koje naši građani mogu da žive ,da imamo institucije kao u drugim gradovima ,(gubitak suda otežava funkcionisanje naše varošice, sačuvajmo katastar, policiju, naše ljude na radnim mestima u Kolubara metalu-Elmont,Kolubara-Građevinaru,idrugim ustanovama ).
Potrebno je samo da u što većem broju građani Lajkovca izađu na izbore 24 aprila i poruče da im je stalo do Lajkovca. Zajedno će mo doći do bolje sutra.

OO DS Lajkovac
predsednik
Kosana Grćić

Related posts