VEČERAS URNEBESNA KUNIJEVA KOMEDIJA

U bioskopskoj sali u Lajkovcu , večeras, 1. marta, u organizaciji Kulturnog centra “Hadži Ruvim”, , od 20 sati, biće održana pozorišna predstava “Uhvaćen u mreži”.Reč je o urnebesnoj komediji, Reja Kunija, jednog od najvećih urnebesnih komediografa, u izvođenju Kulturno prosvetnog centra Petrovca na Mlavi.
REČ REDITELJA
Jedan od najznacajnijih savremenih evropskih komediografa, glumac i reditelj, imao je ogroman uticaj na našu pozorišnu scenu, od pocetka devedesetih do danas. O njegovoj ogromnoj popularnosti govori i činjenica, da su gotovo sva pozoriste u Srbiji, igrala neki njegov komad.
“U mrezi”, je “legitimni” nastavak kultnog teksta “Kidaj od svoje žene”, izuzetno poznatog našoj publici. Radnja se dešava 20-ak godina kasnije, gde saznajemo da je glavni junak Dzon Smit, uspeo da sačuva obe žene, ali i da dobije dvoje dece sa njima… problem nastaje kada oni pozele da se upoznaju! Nastaje urnebesna komedija, uz svesrdnu “pomoć” podstanara Stenlija…
Po tekstu Reja Kunija
Adaptacija i režija Branislav Nedić
Igraju: Miroslav Živadinović, Dobrivoje Petrović, Milica Ilić, Suzana Stanković, Jelena Janćković, Miloš Živojinović, Miodrag Lukić.
Pozorišna predstava “Uhvačen u mreži”, većeras od 20 sati , u sali bioskopa u Lajkovcu.

Related posts