BROŠUROM PROTIV DILERA DROGE

Lazarevačko Udruženje „Sveti Sava“ nastavlja da raskrinkava prodavce narkotika. Dele 5.000 brošura sa fotografijama i biografijama 150 kriminalaca
Udruženje građana „Sveti Sava“, koje je nastalo da bi stalo na put narko-dilerima objavilo je i razdelili 5.000 primeraka treće „crne knjige“ – brošure sa fotografijama i biografijama 150 prodavaca droge na području Lazarevca i okoline.
Lazarevčani odobravaju akcije „Svetog Save“, ali se i plaše reakcije dilera. Dileri su članovima udruženja počeli da prete, čak i ubistvom , prete čak i tužbama zbog tobože nanetog duševnog bola jer su objavili njihova imena i fotografije. Prodajom droge u Lazarevcu godišnje se obrne i milion evra!
Udruženje je obelodanilo ono što se odavno zna: ko su dileri, koju drogu, gde i na koji način prodaju, ko su im mušterije…
Većinu dilera s njihovog spiska policija je uhapsila. Pre prve akcije Udruženja, za tri godine bilo je zaplenjeno samo 140 grama heroina, a posle toga tri kilograma ove droge i kilogram paracetamola.
Prema dosadašnjim saznanjima Udruženja „Sveti Sava“, na području Lazarevca deluju dve izuzetno jake i opasne grupe narko-dilera. Ekipa iz Velikih Crljena, kažu, bavi se dilovanjem kokaina, dok lazarevačka „valja“ heroin.

Related posts