„LILA“ KABARE MONIKE ROMIĆ

„Lila“ kabare Monike Romić, obogaćenog muzikom 50-ih i 60-ih godina prošlog veka, koji govori o ženama koje su promenile svet, biće izveden večeras (21. maja) od 19 časova u višenamenskoj sali Kulturnog centra “Hadži Ruvim”, odnosno u sali lajkovačkog bioskopa. Ulaz je slobodan.

Igraju: Monika Romić, Nađa Proćković, Vojislav Savić, Veronika Vanja.

Kabare je o damama koje su učinile nešto dobro za čovečanstvo i ispunile svoj san i strast, menjale svet na raznim poljima od umetnosti do nauke, a sve to uz sjajnu muziku, duhovite priče, brojne izvođače i goste iznenađenja.

Čućete fascinantne priče o ženama kao što su Hedi Lamar, Marija Kiri, Sofija Soja Jovanović, Džozefina Bejker, Valentina Tereškova i ostale, kao i neke nezaboravne hitove, ali i pesme koje dugo niste čuli, poput: „Šu-šu“, „Lutka koja kaže ne“, „Chattanooga Choo Choo“, „Ljubav i moda“, „Autobus Calypso“, itd.

Kreator projekta Svetlost žene, koji je podržao Sekretarijat za kulturu Grada Beograda, je Monika koja potpisuje i režiju, a dramaturškinja je Slavica Ljujić.

Ukoliko želite da odlepršate, bar nakratko, u neka lepa i čista vremena, uz pregršt dobre muzike, sjajnog humora, zadivljujuće priče, ples, gitare, buzuki, ovo je jedinstvena prilika, kroz uživanje u sjajnom vremeplovu!

Related posts

Leave a Comment