ŽELEZNIČAR PORAŽEN U LEŠNICI  

U trećem kolu plej-ofa Kolubarsko-mačvanske zone FK Železničar je danas poražen od Borca u Lešnici sa 2:0, golovima Stojanovića u 22. i 48. minutu.

U derbiju kola u Valjevu Radnički i Lipolist su juče odigrali nerešeno 1:1 (1:0 u 59. minutu, 1:1 u 72. minutu), tako da su Mačvani zadržali četiri boda prednosti u odnosu na Radnički i Borac i dovoljna im je jedna pobeda u preostala dva kola da matematički obezbede titulu. Osečina i Drina su odigrali 1:1, kuriozitet je da su golovi pali u finišu meča, u četvrtom i petom minutu nadoknade vremena.

Komentar utakmice u Lešnici dao je pomoćni trener „dizelke“ Peđa Latković: „Iza nas je još jedna teška utakmica u kojoj smo, nažalost, poraženi 2:0, ali nemamo previše za čime da žalimo, niti da nešto posebno zamerimo momcima koji su danas nastupili. Iza nas je jedan izuzetno težak period, u kome je ostvaren prevashodni cilj i u kome je 12-13 igrača iznelo sav teret, tako da se emotivna istrošenost videla i u današnjem meču. Pozitivna stvar je što su i danas u većem delu meča nastupila dva kadeta, šesnaestogodišnji Brkić i Milivojević, kao i još par mlađih momaka iz škole našeg fudbalskog kluba. Okrećemo se narednom meču u kojem ćemo ugostiti ekipu Drine, nakon toga gostujemo Radničkom u Valjevu i polako privodimo kraju  sezonu 2023/2024, u kojoj smo na kraju ostvarili zacrtani cilj nakon turbulentnog prvog dela sezone.“

Tabela 1-6: Lipolist 48, Radnički 44, Borac 44, Osečina 36, Drina 36, Železničar 36.

Parovi 4. kola plej-ofa sledećeg vikenda: Železničar – Drina, Lipolist – Osečina i Borac – Radnički.

Rezultati trećeg kola plej-auta: Rađevac – Cer 3:0, Ribnica – OFK Divci 2:1 i Mačva 1929 – Hajduk Stanko 4:2.

Tabela: Ribnica 36, Divci 35, Rađevac 34, Mačva 33, Hajduk Stanko 20 i Cer 15 bodova.

U sledećem kolu sastaju se: Cer – Hajduk Stanko, Divci – Mačva 1929 i Rađevac – Ribnica.

Related posts

Leave a Comment