MAĐIONIČAR BOJAN NA LETNJOJ POZORNICI BIBLIOTEKE, UČESNIK PROGRAMA „MAJSKI SUSRETI 2024“

Malo magije svima nam dobro dođe, a posebno deci, za koju je svaki susret sa mađioničarem poseban doživljaj. Za mališane i sve posetioce manifestacije“Majski susreti“, u petak 17. maja od 12.30 časova na letnjoj pozornici Biblioteke „Radovan Beli Marković“u Lajkovcu nastupiće i poznati mađioničar Bojan Bogdanović, jedan od naših najuspešnijih mlađih mađioničara.

U ime organizatora, direktorka Turističke organizacije opštine Lajkovac Dušica Jovičić poziva sugrađane, posebno najmlađe, na ovaj lep događaj u novom ambijentu, uz obećanje da posetioce „Majskih susreta i ovoga puta očekuje bogat i raznovrstan program.

Manifestacija, koja je vec postala tradicionalna, svojevrstan je poklon sugrađanima, ovoga puta posebno onim najmlađima.

Program sadržajne i šarenolike manifestacije počinje u 12.30 časova, upravo nastupom mađioničara, najreprezentativnijeg animatora za decu.

Bojanu ovo neće biti prvi susret sa lajkovačkom publikom, jer je do sada u više navrata uspešno nastupao na više ovdašnjih manifestacija:

“Pozivam sve roditelje, da sa mališanima dođu na ovu manifestaciju! Vidimo se, očekujemo vas u što većem broju! Mađioničarstvo je jedna od najređih profesija na svetu, s obzirom da prema nekim statističkim podacima, na dva miliona ljudi “dođe” jedan profesionalni mađioničar. Ja, kao taj jedan na dva miliona, dolazim u Lajkovac i nemojte propustiti tu priliku da zajedno podržimo „Majske susrete“ iodlično se zabavimo. Garantujem svim posetiocima nezaboravan doživljaj, posebno deci.”

Na pitanje, kako je zamislio svoj nastup ovoga puta u Lajkovcu, šaljivo je rekao: “U rukavu kec, u šeširu zec, dođite da vidite sjajne mađioničarske trikove, to se mora doživeti!”

Dobro poznata krilatica mladog mađioničara Bojana je: “Ne čekajte da vam se magija desi, stvorite je sami!” To vredi zapamtiti!

Related posts

Leave a Comment