FILM “VIDEOTEKA” U LAJKOVAČKOM BIOSKOPU

Na repertoaru lajkovačkog bioskopa domaći film “Videoteka” je u sredu 8. maja u 19 časova. Cena karte je 300 dinara, a karte se mogu kupiti na biletarnici bioskopa neposredno pred početak projekcije filma.

Domaći film „Videoteka“ mladog reditelja Luke Bursača nakon premijere na Festu zaigrao je i u domaćim bioskopima, a glavne uloge tumače Đorđe Kadijević, Relja Popović, Igor Benčina, Bogdan Farkaš i mnogi drugi.

Relja Popović, pre svega pevač koji je skoro dve decenije na domaćoj estradi (u okviru grupe Elitni Odredi i solo rada), već godinama paralelno gradi glumačku karijeru, pokazao je i u ovom filmu da se iza lepog lica krije velika količina harizme i talenta koja može sa sobom da donese dosta toga.

Ovah kulturološki rezonantan film “Videoteka” će vas, kaže filmska kritika, zakucati za sedišta bioskopa i naterati da o njemu mislite dugo nakon što se svetla upale.

SIŽE FILMA:

Nakon neuspele pljačke, lokalni bandit pronalazi utočište u napuštenom video-klubu. Primoran da tu provede noć, odlučuje da pogleda tri filma koja će ga odvesti u čudesne svetove ispunjene herojima, zlikovcima i magijom…

Related posts

Leave a Comment