POČELA REKONSTRUKCIJA TRI SPORTSKA TERENA U DVORIŠTU LAJKOVAČKE OSNOVNE ŠKOLE

Nakon što je danas sjajna slika poslata iz Bajevca sa velike i sjajne nove manifestacije Dečija olimpijada  „Vaskršnje radovanje“, predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković je najavio nastavak sprovođenja ovakvih programa u saradnji sa Sportskim savezom opštine Lajkovac, u duhu sigurnih ulaganja u sport i nastavak  rekonstrukcije sportskih objekata na teritoriji lajkovačke opštine.

Počela je rekonstrukcija sportskih terena, odbojkaškog, košarkaškog i fudbalskog u dvorištu  OŠ “Mile Dubljević” u Lajkovcu. ZavrŠetak radova očekuje se do kraja prvomajskog raspusta, rekao je predsednik Živković i dodao:

“Završili smo košarkaški teren u okviru stadiona FK Železničar, završen je i mini-pič teren, juče je počela rekosntrukcija tri igrališta u OŠ „Mile Dubljević“ :odbojkaškog, košarkaškog i fudbalskog.

Sledi nam da rebalansom budžeta odvojimo novac za izgradnju velikog parka od 400 kvadrata pored Sportske hale, ako bude novca planiramo izgradnju košarkaškog igrališta sa tartan podlogom u sklopu osnovne škole u Bajevcu, izgradnju dečjeg igrališta u školi u Vračeviću.

Sledi nam i izgradnja čitavog sportskog prostora u OŠ „Dimitrije Tucović“ u Jabučju.

Sigurno je da ćemo narednih godina pokušati da renoviramo sve terene koji se uglavnom nalaze u sklopu škola i da sva deca opštine Lajkovac imaju moderne uslove za bavljenje raznim sportskim aktivnostima.“

Related posts

Leave a Comment