PORAZ FK ŽELEZNIČARA U DIVCIMA

Redovno 20. kolo Kolubarsko-mačvanske zone odigrano je u vanrednom terminu, odnosno danas. Železničar je poražen u komšijskim Divcima sa 2:0 i tako nastavio prolećni trend osvajanja bodova na svom stadionu i poraza na gostovanjima. Zahvaljujući rezultatima timova koji su blizu po broju bodova, Želja je na tabeli pao za samo jedno mesto, tako da je trenutno na šestoj poziciji.

Gosti su poveli vrlo rano, već u petom minutu preko Beluševića. Konačan rezultat od 2:0 postavio je Steljić u 61. minutu.

Šef stručnog štaba FK Železničar Saša Pakić prepun je loših utisaka sa današnje utakmice:

“Bili smo bezvoljni, nismo ličili na ekipu koja je u predhodna dva kola igrala borbeno, sa više želje i htenja, ostvarila 6 bodova i pobedila mnogo jače ekipe nego što je današnji protivnik. Jedino malo opravdanje je to što smo u veoma kratkom roku odigrali dosta utakmica u kupu i prvenstvu sa malim rosterom tj. sa samo 12-13 igrača, jer imamo dosta igrača koji su povređeni, pa je primetan umor.

Ipak sve držimo u svojim rukama i u nedelju igramo najbitniju utakmicu u prvenstvu, tako da se nadamo da ćemo pobediti i ostvariti zacrtani cilj kluba za ovo prvenstvo.

Ovim putem bi iskoristio priliku da pozovem naše sugrađane da u nedelju ispune stadion u Lajkovcu u što većem broju, budu naš dvanaesti igrač i pomognu nam da osvojimo veoma važna tri boda.”

Rezultati 20. kola:  Mačva 1929 – Ribnica 3:3, Drina – Osečina 3:0, Cer – Hajduk Stanko 2:0, Borac Lešnica – Lipolist 3:2 Rađevac – Radnički 0:0, Divci – Železničar 2:0.

Tabela: Lipolist 38, Borac (L) 37, Radnički 31, Osečina 29, Drina 29, Železničar 29, Mačva 27, Divci 26, Rađevac 25, Ribnica 24, Hajduk Stanko 20 i Cer 15 bodova.

U 21. kolu Železničar dočekuje Rađevac iz Krupnja u nedelju 21. aprila od 16 časova.

Foto: Miroslav Grčić

Related posts

Leave a Comment