ODBOJKŠICE ŽELEZNIČARA OSTALE BEZ FINALA

Odbojkašice Železničara večeras u Obrenovcu ni izbliza nisu ponovile igru iz Lajkovca i u odlučujućoj trećoj utakmici polufinalne serije plej-ofa poražene su od TENT-a sa 3:0, po setovima 25:21, 25:13 i 25:20.

Očekivala se večeras mnogo veća borba, ali je izostala, nažalost. Reklo bi se da je meč prelomljen u prvom setu, koji je bio izjednačen, u kojem je Železničar i vodio, ali je domaća ekipa u finišu odigrala odlučnije i povela sa 1:0. Do kraja meča Obrenovčanke su igrale stabilno, kompaktno i zrelo, a uprkos povremenim naporima Železničara da uhvati priključak, bilo je jasno da je sve u rukama domaćina.

Veliki problemi na prijemu i serija odličnih servisa Mine Mijatović doveli su do toga da lajkovački tim nije uspevao da organizuje igru u većem delu drugog seta. Pokušavao je Branko Kovačević čestim izmenama da poveže konce u ekipi, ali to nije dalo efekta. Sličan scenario bio je i u trećem delu igre, TENT je sredinom seta stekao značajnu prednost i bilo je pitanje vremena kada će završiti meč maksimalnim rezultatom.

Mijatović, Cikuč-Dens Nataša, Cvetković i Sajić predvodile su TENT do pobede, dok su kod Železničara najviše poena osvojile: Zelenović 11, Ivanović, Milojević i Tomić po 8 poena.

U finalu Superlige Srbije sastaće se ekipe koje su cele sezone igrale odlično i bile na vrhu tabele: aktuelni šampion Jedinstvo i obrenovački TENT. To će ujedno biti i repriza finala Kupa Srbije, koji je osvojilo Jedinstvo, kao i Superkup.

Foto: liga.ossrb.org

Related posts

Leave a Comment