ODBOJKAŠICE ŽELEZNIČARA POBEDILE PARTIZAN SA 3:1

U odloženoj utakmici 13. kola Superlige Srbije odbojkašice Železničara večeras su u Sportskoj hali Lajkovac pobedile Partizan Efbet sa 3:1, po setovima 25:17, 25:17, 18:25 i 27:25.

Za klub i navijače večerašnji meč obeležili su povratak Kelsi Veltman i sjajno poentersko veče Vanje Ivanović – 23 poena. Korektor Jovana Zelenović je takođe bila veoma efikasna sa 21 poenom, Milojević je osvojila 12, Tomić 10, Veltman 7 i Koprivica 2.

Partizan je iznenadio u drugom delu utakmice, prvo osvojenim trećim setom, a zatim i velikim otporom u četvrtom, koji je sastav Branka Kovačevića dobio na razliku. Najefikasnije odbojkašice crno-belih bile su Rodić i Krulj sa po 17 poena.

Još jedan odloženi meč 13. kola odigran je večeras, u kojem je posle velike borbe Spartak dobio Radnički Blasters sa 3:2, dok je Ub je očekivano pobedio Inđiju sa 3:0 u  naknadno odigranoj utakmici 15. kola.

Železničar u sledećem kolu igra vrlo važnu utakmicu protiv Crvene zvezde u Beogradu. Na sajtu Odbojkaškog saveza Srbije najavljena je za 9. februar u 19 časova, ali ne bi bilo prvi put da bude pomeranja termina u odnosu na najavljeni, imajući u vidu da bi lajkovački tim morao da igra već za dva dana. Ako pobedi, Železničar bi skoro sigurno obezbedio treću poziciju pred plej-of, čime bi izbegao Jedinstvo u ranijoj fazi razigravanja za titulu.

Related posts

Leave a Comment