POŽAR U CENTRU LAJKOVCA

U rano predvečerje, dogodio se požar u užem centru Lajkovca u kojem je izgorela privatna garaža na početku ulice Kneza Miloša.

U požaru nije bilo povređenih lica, pričinjena je materijalna šteta, a objekat garaže je potpuno izgoreo. Blagovremenom intervencijom lajkovačkih vatrogasaca izbegnuti su požar i šteta većih razmera.

Intervencija gašenja požara i uviđaj su još u toku.

Usled požara, centar Lajkovca je obavijen gustim dimom i neprijatnim mirisom i to upravo u delu gde je struja iz preventivnih razloga bila isključena.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, loše i nestručno povezane instalacije bi mogle uzrok požara, a uzrok požara biće precizno utvrđen tokom uviđaja koji vrše pripadnici Policijske stanice Lajkovac. Neposredno po izbijanju požara, plamen je gotovo dosezao do elektro kablova na stubovima, a brzom reakcijom Elektrodistribucije struja je odmah isključena u tom delu Lajkovca.

Bez struje su oko sat vremena bili svi na potezu između šetališne zone, crkve i Kluba penzionera, a pet domaćinstava u blizini crkve je još uvek bez struje.

Related posts

Leave a Comment