1200 “LJUBIČASTIH” PAKETA POMOĆI

Nastavljajući društveno odgovorni koncept svog poslovanja i delovanja – kompanija „Europrom“ će i na izmaku 2023. godine realizovati aktivnost „Ljubičasti paketi pomoći“.

Svesni da je godina koja je na izmaku posebno bila teška socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama – “Europrom” je doneo odluku da, kao i prethodnih godina, pomogne onima kojima je to najpotrebnije i donira 1200 prehrambenih paketa pomoći.

Paketi će biti raspoređeni na sve opštine u kojima „Europrom“ ima pozicionirane svoje maloprodajne objekte, i to po sledećem rasporedu:

Opština Valjevo                  450 paketa

Opština Lajkovac              100 paketa

Opština Mionica               100 paketa

Opština Osečina              100 paketa

Opština Kosjerić                100 paketa

Opština Krupanj                100 paketa

Opština Loznica                 100 paketa

Opština Ub                          50 paketa

Opština Koceljeva            100 paketa

Akcija će biti sprovedena kroz saradnju sa Crvenim krstom svake opštine.

Crveni krst će u svakoj od navedenih opština tokom decembra 2023. godine podeliti „ljubičaste“ pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama iz svake opštine po svojoj evidenciji i rasporedu.

Bojana Perić, direktor marketinga kompanije „Europrom“, povodom ove lepe i već tradicionalne akcije kaže:

„Zahvaljujem se Crvenom Krstu svih navedenih 9 opština na zajedničkoj saradnji u ovoj akciji – koju negujemo i realizujemo nekoliko godina unazad. Nadam se i verujem da ćemo onima kojima je to najpotrebnije učiniti kraj ove godine lakšim i lepšim“.

Related posts

Leave a Comment