PAKETIĆI ZA DECU NA KOSOVU I METOHIJI

Devetu godinu za redom humanitarna organizacija „Svi za Kosmet“ pokrenula je akciju za novogodišnje paketiće deci Kosova i Metohije.

“Nakon prošlogodišnjeg uspeha, kada smo složno, uz pomoć plemenitih ljudi, sproveli akciju sakupljanja priloga u više od 110 gradova u 13 država sveta i podelili 16.700 paketića ukupne vrednosti oko 400.000 evra, pozivamo sve da to dobro delo ponovimo i ove godine.

Tokom prošlogodišnjeg poduhvata obradovali smo paketićima mališane u čak 234 mesta, a ubeđeni smo da ćemo, zahvaljujući građanima velikog srca i društveno odgovornim kompanijama, taj rezultat ponoviti i ove godine.

Svi zainteresovani akciji se mogu priključiti doniranjem slatkiša, igračaka i novca za pravljenje prazničnih paketića za mališane”, poručuju organizatori.

Detaljne informacije o punktovima na kojima možete volonterima organizacije „Svi za Kosmet“ predati vaše poklone, kao i instrukcije za sve vrste elektronskih donacija, nalaze se na stranici na sledećoj internet vezi:

Prikupljanje darova traje do 29. decembra, paketići će biti podeljeni za Srpsku novu godinu i Savindan, a u sklopu ove akcije pomoći ćemo i određeni broj ugroženih porodica i svetinja u našoj južnoj pokrajini.

Spisak novčanih donatora biće vođen transparentno na internet prezentaciji organizacije „Svi za Kosmet“.

“Zajedno možemo mnogo. Ulepšajmo im praznike i u ove dane velikih iskušenja izmamimo osmehe!”

Humanitarna organizacija „Srbi za Kosmet“

Kontakt: 0644050484    hoszkbg@gmail.com

Related posts

Leave a Comment