MILOŠU SMO I DALJE POTREBNI!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić i dalje prikuplja novčana sredstva za Miloša Markovića (1993) iz Strmova. Do sada je prikupljeno tek 52% od neophodnih 5,9 miliona dinara, a  ukupno potreban iznos podložan je promeni ukoliko nastanu dodatni troškovi tokom perioda lečenja korisnika.

Nakon transplatcije bubrega izvršene početkom meseca, Miloš i njegova devojka Marija koja je biila donor organa i dalje su u Turskoj.

Miloš je na bolničkom lečenju i permanentnoj opservaciji lekara koji prate njegovo stanje nakon izvršene transplatacije bubrega. Prima skupe terapije, koje treba da mu pomognu da njegov organizam prepozna i prihvati bubreg koji mu je donirala devojka Marija Milojković.

Svaki dan boravka u Turskoj povećava troškove, pa je Milošu preko potrebno da se što urgentnije neophodna sredstva sakupe.

Akcija prikupljanja sredstava za Miloševo lečenje je nekako spontano utihnula onog momenta kada je Miloš dobio bubreg. Nije sve završeno, akcija i dalje traje, pa upućujemo apel svima koji su u mogućnosti da se priključe i da se akcija nastavi obećavajućim tempom kojim je i započeta.

Za Miloševu pobedu!  Budimo humani!

Pomozimo Milošu!

Related posts

Leave a Comment