TRIBINA O BEZBEDNOSTI ŽENA I DECE NA INTERNETU U ORGANIZACIJI UNIJE ŽENA SNS LAJKOVAC  

*IZBORI 2023*

U Gradskoj kući u Lajkovcu, u ponedeljak 13. novembra od 18 časova biće održana tribina na aktuelnu temu  “Bezbednost na internetu – digitalno nasilje nad ženama i decom”.

Gost tribine i uvodničar u temu biće Katarina Jonev, vodeći ekspert u državi na temu bezbednosti na internetu.

Organizator tribine je Unija žena SNS Lajkovac.

S obzirom na aktuelnost teme i priliku za susret sa Katarinom Jonev i njeno dragoceno znanje i iskustvo na temu bezbednosti na interneti i digitalnog nasilja nad najosetljivim kategorijama, organizatori pozivaju sve zainteresovane građane da prisustvuju predstojećoj tribini.

Katarina Jonev je edukator za bezbednost dece i mladih na internetu i sekspert za internet bezbednost, doktorand Fakulteta političkih nauka i autora knjige ,,Bezbednost dece na internetu – vodič za roditelje“, kao i ebooka ,,Uticaj mobilnih telefona na razvoj dece”. Katarina je održala više od 300 predavanja, sa ciljem podizanja svesti o opasnostima u virtuelnom prostoru i promociji kulture ponašanja na društvenim mrežama. Vodi online vebinare i radionice namenjene roditeljima na temu bezbednosti dece na internetu.

O tome kakve sve opasnosti vrebaju na internetu, kako se deca i žene mogu zaštititi i kako da pronađemo zdrav balans u ponašanju na društvenim mrežama, nema boljeg edukatora i sagovornika od Katarine Jonev.  

Related posts

Leave a Comment