OTPOČELI RADOVI NA ASFLALTIRANJU NEKOLIKO LOKALNIH PUTEVA

Nakon što je nedavno asfaltirana ulica Petra Bojovića, koja vodi ka Jolića vodenici, značajna za meštane koji žive u ovom delu, ali i za sve posetioce izletišta na Kolubari, predsednik Privremenog organa opštine Lajkovac Andrija Živković je u kontekstu odlične saradnje sa Vladom Srbije, resornim ministarstvima i javnim preduzećima, najavio da će upravo ovih dana početi asfaltiranje još nekoliko deonica. Obećanje je ispunjeno.

U Donjem Lajkovcu su otpočeli pripremni radovi za asfaltiranje puta za Vlajiće, naredni je u planu kružni  put za Rakiće.

U Ćelijama radovi su otpočeli na putu za Čovku, nakon čega je za asfaltiranje u planu put za Jevtiće.

U Nepričavi radovi su otpočeli na putu za Nedeljkoviće, a sledeći u planu je put za Petkoviće.

Radove na asfaltiranju ovih lokalnih puteva i svih planiranih do kraja ove i početkom naredne godine opština Lajkovac realizuje u saradnji sa Putevima Srbije i Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

“Neka se spremi Bajevac, Stepanje, Slovac, Rubribreza, Pepeljevac, Jabučje i naredne godine Ratkovac, Pridvorica, Strmovo, Bogovađa, Lajkovac! “ – najavljeno je iz opštine Lajkovac, uz napomenu da je spona lokalne samouprave sa Vladom Srbije, resornim ministarstvima i javnim preduzećima izuzetno bitna za bolji život svih građana opštine Lajkovac.

Related posts

Leave a Comment