MILOŠ JE POBEDIO! BUBREG MU DONIRALA NJEGOVA DEVOJKA MARIJA

Zahvaljujući solidarnosti brojnih učesnika velike humanitarne akcije koja je ujedinila Lajkovac, Srbiju i dijasporu, a prvenstveno njegovoj devojci Mariji koja mu je donirala bubreg, tridesetogodišnjem Milošu Markoviću iz Strmova je u Turskoj upravo uspešno izvršena transplatacija bubrega.

Miloš se oseća odlično, kao i Marija i sve se odvija kako treba.

Miloš i Marija su Romeo i Julija ovog vremena! Ovovremenska Julija je svom Romeu dala šansu za život i pomogla mu u najvažnijoj pobedi!

Tokom akcije prikupljanja sredstava za Miloševo lečenje, tridesetjednogodišnja Marija Milojković je izrazila želju i spremnost da Milošu sa kojim je oko godinu dana da svoj bubreg.  

“Otisli smo 22. oktobra u Tursku na preglede i mislili da se vratimo nazad već u petak, međutim doktor je rekao da može operacija, sve se poklopilo i tako ostanemo i završimo sve. Bože zdravlja za nekih 20 dana Miloš će kući. Nakon transplatacije Miša je proveo 24 sata na intezivnoj nezi i danas je došao u sobu. Bubreg je odmah počeo da radi, sada pije terapiju i prate svaki sat kako napreduje. Dobro se oseća, ima bolove ali to je normalno, ustaje, šeta, jede. Ja već sutra izlazim iz bolnice. Ovo je kao rutinska operacija ovde, priča jednostavno Marija Milojković.  

A Miloš se zahvaljuje svima koji su doprineli da dobije najvažniju životnu bitku.

Related posts

Leave a Comment