ŽELEZNIČAR – LIPOLIST NEREŠENO

Pred stotinak gledalaca na gradskom stadionu u Lajkovcu, Železničar je danas praktično izvukao bod protiv Lipolista, golom u finišu utakmice.

Iako smo posle prošlonedeljne pobede u Crnoj Bari očekivali trijumf protiv još jednog mačvanskog zonaša, koji je u pet kola imao tri poraza, „dizelka“ je morala da se pomuči kako bi došla i do jednog boda.

Na stadionu Železničara videli smo borbenu utakmicu, sa lošim prvim i odličnim drugim poluvremenom. Lajkovački tim je u tom periodu meča imao pregršt šansi koje nije uspeo da realizuje, ali bilo je i sumnjivih sudijskih odluka koje su odmagale naporima domaćeg tima.

Gosti, predvođeni novim trenerom Igorom Đurkovićem (do skoro vodio Borac iz Lešnice), poveli su u 31. minutu preko Popovića i taj rezultat je dugo pisao na semaforu. U samom finišu utakmice, u 85. minutu, Železničar uspeva da izjednači golom Miloša Marinkovića.

Ostali rezultati 6. kola Kolubarsko-mačvanske zone: Mačva 1929 Bogatić – Radnički Valjevo 1:1, OFK Divci – Hajduk Stanko 1:0, , Borac Lešnica – Ribnica 1:0, Rađevac – OFK Osečina 4:2 i Cer – Drina 0:0.

Na vrhu tabele trenutno se izdvojila Mačva iz Bogatića, jedini neporaženi tim, sa 12 bodova. Od drugog do petog mesta su Železničar, Ribnica, Divci i Borac Lešnica sa po 10 bodova. Sledi Rađevac sa 9, valjevski Radnički, Lipolist i Osečina po 7, dok su na začelju Drina sa 5 i Hajduk Stanko sa 4 boda.

U sledećem kolu Železničar gostuje valjevskom Radničkom.

Related posts

Leave a Comment