OVOG VIKENDA PRVI KUP LAJKOVCA ZA MLAĐE KATEGORIJE

Sportski savez i Fudbalski savez opštine Lajkovac i FK Železničar, uz podršku lokalne samouprave, ovog vikenda (16. i 17. septembar) organizuju prvi Kup Lajkovca za mlađe kategorije.

Kup Lajkovca je već u prvoj godini održavanja uspeo da okupi 46 ekipa u pet selekcija – godišta 2012, 2013, 2014, 2015. i 2016. To znači da će Lajkovac i FK Železničar u dva dana ugostiti preko 500 dečaka iz više gradova.

Utakmice će se igrati na stadionu FK Železničar, u formatu prilagođenom za svaki uzrast. Na stadionu Železničara se ovog vikenda očekuje preko hiljadu ljudi.

Ulaz je besplatan i organizatori pozivaju Lajkovčane da proprate takmičenje i podrže male fudbalere.

“Pozivamo sve Lajkovčane i Lajkovčanke da u subotu i nedelju dođu na stadion FK Železničar i uživaju u spoju dve najlepše stvari na svetu – deci i fudbalu. Ulaz je naravno Slobodan”, poručio je u ime organizatora Miloš Rakić, direktor Omladinske škole fudbala.

Na turniru učestvuju fudbalski klubovi: Crvena Zvezda i Olimpik iz Beograda, Jedinstvo Ub, Škola fudbala Ub, Kolubara i Škola fudbala Kolubara kids Lazarevac, Budućnost Krušik, Radnički, Škola fudbala Senjak i Tešnjar iz Valjeva, Napredak Medoševac, Real 28 iz Lazarevca, Ribnica iz Mionice,  Škola fudbala Paragon iz Lazarevca, Akademija fudbala Desetka Obrenovac-Zvečka, Akademija fudbala Lazarevac, KMF RB Valjevo i Omladinska škola fudbala Železničar Lajkovac.

U subotu od 9.30 igraće mališani rođeni 2012. i 2013. godine, a finalna utakmica planirana je za 18 časova. Takmičenje u nedelju počinje već u 8.30 i nadmetaće se mali fudbaleri od 2014. do 2016. godišta. Finalne utakmice su takođe od 18 časova.

Pehare i medalje osvojiće tri najbolja tima u svakoj kategoriji, a biće nagrađeni i najbolji pojedinci turnira.

RASPORED UTAKMICA PRVOG KUPA LAJKOVCA:

Related posts

Leave a Comment