HUMANITARNI BAZAR ZA POMOĆ DECI ŽRTVAMA NASILJA ZA POLAZAK U ŠKOLU

Udruženje žrtava nasilja „HAJR“ organizuje tradicionalni humanitarni bazar pod nazivom „Moj život u mojim rukama“ u cilju prikupljanja pomoći deci žrtvama nasilja za polazak u školu.

Bazar će se održati u sredu 23. avgusta od 16 do 22 časa, u prostorijama udruženja u Beogradu, Obilićev venac 4, prvi sprat.

Hajrija Ramadani, osnivač i predsednica Udruženje žrtava nasilja „HAJR“ upućuje apel svim ljudima dobre volje da dođu i daju svoj doprinos ovoj tradicionalnoj humanitarnoj aktivnosti:

„Sav prilog od prodaje ručnih radova žrtava nasilja (heklani stoljnaci, slike, dekupaž proizvodi, nakit…), časopisa i knjiga namenjen je deci za kupovinu školskog pribora. Takođe, sve posetioce očekuje prigodno posluženje i lepo druženje! Ulaz je slobodan!“

Posetiocima će se ovom prilikom predstaviti svojim aktivnostima 12 timova udruženja, a promovisaće i časopis HAJR i deliti pozivnice za predstojeće događaje: Humanitarni turnir u malom fudbalu „Takmičenje za drugarstvo“,  Humanitarno šišanje „Skrati nasilje“ na Kalemegdanu i Humanitarno književno veče „Pokušaj da hodaš u mojim cipelama“.

Related posts

Leave a Comment