DOPRINOS TURISTIČKE ORGANIZACIJE LAJKOVAC MANIFESTACIJI RIBOLOVAČKI KOTLIĆ

Turistička organizacija opštine Lajkovac svojim učešćem podržaće gastronomsku manifestaciju “Ribolovački kotlić” tradicionalno takmičenje u pecanju i kuvanju riblje čorbe, koja će ove godine biti održana 8. jula na reci Kolubari kod Ribolovačkog doma u organizaciji Opštinske organizacije sportskih ribolovaca Šaran.

Kako je manifestacija zabavnog i takmičarskog karaktera, za posetioce biće organizovano tradicionalno takmičenje u pecanju (slobodni stil i plovak) za pionire i seniore, kao i takmičenje u pripremanju riblje čorbe.

Turistička organizacija opštine Lajkovac se i ovoga puta potrudila da u saradnji sa Opštinskom organizacijom sportskih ribolovaca Šaran za učesnike ovogodišnje manifestacije obezbedi majice. Posetioci će imati priliku da na štandu Turističke organizacije upoznaju turističke vrednosti našeg kraja.

Turistički potencijal reke Kolubare nezaobilazna je destinacija svih posetilaca manifestacije Ribolovački kotlić. Pored Jolića vodenice, koja je svojevrsni simbol Lajkovca nalazi se i etno kompleks kućica sa sportsko-rekreativnim sadržajima, koji svakom posetiocu pruža mogućnost odmora i rekreacije na jednom od omiljenih izletišta Lajkovčana.

Related posts

Leave a Comment