ŽELEZNIČAR UBEDLJIV U OSEČINI, ZADRUGAR PORAŽEN OD RADNIČKOG KLUPCI

U pretposlednjem 24. kolu Kolubarsko-mačvanske zone Železničar je ostvario ubedljivu pobedu od 4:0 u Osečini, dok je u Lajkovcu Zadrugar poražen od Radničkog Klupci sa 1:0.

U sjajnoj pobedi Železničara danas u Osečini zablistao je najbolji strelac „dizelke“ Strahinja Sofronić sa tri gola u mreži domaćina. Inače, Sofronić je i drugi strelac Kolubarsko-mačvanske zone sa 12 golova, ispred njega je sa 15 pogodaka Marko Đurđević iz ekipe Vrelo Sport. Lajkovčani su poveli u 20. minutu golom Marka Pavlovića, što je bio i konačan rezultat poluvremena. U nastavku igre raspucao se Sofronić, prvo golovima u 61. i 62. minutu, a het-trik je zabeležio u 77. minutu.

U utakmici dva tima koji su već ispali u niži rang takmičenja, Zadrugar je poražen od Radničkog Klupci sa 1:0. Strelac je bio Todorović u drugom minutu. Lajkovčani su i ovog puta imali samo sedam fudbalera na terenu, uključujući golmana.

Ostali rezultati 25. kola: Cer – Borac 1:2, Radnički Valjevo – Mladost 5:1, Vrelo Sport – Kačer 4:1 i Jedinstvo Vladimirci – Divci 1:1. Slobodna je bila Ribnica.

Železničar je i dalje četvrti, ima 37 bodova, a na toj poziciji može ga ugroziti samo valjevski Radnički, koji ima bod manje. Divci na trećem mestu imaju bod više, a drugoplasirani Borac iz Lešnice tri.

Za Železničar prvenstvo će se sledećeg vikenda završiti na lep način, jer u goste dolazi novi srpskoligaš Vrelo Sport. S druge strane, Zadrugar će se od igranja u Zoni oprostiti u Belanovici.

Related posts

Leave a Comment