SVE SE MOŽE KAD SE LJUDI SLOŽE – AKCIJOM UREĐENO ŠKOLSKO DVORIŠTE U PEPELJEVCU

Proteklog vikenda održana je velika akcija uređenja dvorišta škole u Pepeljevcu, u kojoj je učestvovao veliki broj meštana sela Pepeljevca i Strmova, roditelja dece koji pohađaju nastavu u Pepeljevcu, kao i roditelja bivših đaka i bivših učenika.

Rukovodstvo opštine Lajkovac na čelu sa predesdnikom Andrijom Živkovićem prepoznalo je potencijal ove akcije, pa je preko JP “Gradska čistoća” pružilo podršku u mehanizajciji (skip, kamion i korpa), naglašavaju organizatori akcije.

Veliki doprinos ovoj akciji dao je i privatni preduzetnik Gordan Živković, koji je bez nadoknade stavio na raspolaganje svoju radnu mašinu mini-bager.

Radovi su obuhvatili uređenje pomoćnog objekta škole, deo prostora pored igrališta – prostor srušenog starog doma i prostor oko zgrade PTT .

Izvršeno je orezivanje grana drvoreda borova i lipe oko škole, izvađeni su stari panjevi drveća.

zvršeno je orezivanje grana drvoreda borova i lipe oko škole, izvađeni su stari panjevi drveća.

Organizatori ove akcije bili su meštani Pepeljevca Aleksandar Pavlovic i Aleksandar Savkovic, koji se zahvaljuju svim učesnicima na uspešnoj akciji:

“Ovom akcijom smo svi zajedno ličnim primerom zajedništva i sloge podsetili sve na prave vrednosti drugarstva i socijalizacije u ovim teškim vremenima i učinili korak ka poboljšanju uslova za boravak i školovanje dece u Izdvojenom odeljenju OŠ “Mile Dubljević” u Pepeljevcu. U narednom periodu očekuje nas još radova, kako bi naše selo učinili lepšim i boljim za život.”

Related posts

Leave a Comment