NOVI PORAZ ZADRUGARA, ŽELEZNIČAR U PONEDELJAK U KLUPCIMA

Posle današnjeg ubedljivog poraza na svom stadionu, četvrtog ovog proleća, evidentno je da je Zadrugar u ozbiljnoj krizi i da mu predstoji grčevita borba za opstanak.

Tokom prošle nedelje iz privatnih razloga povukao se šef stručnog štaba Dejan Spasić, a ekipu je preuzeo Saša Đenisić, koji je u jesenjem delu vodio Železničar.

Zeleno-beli su danas na svom stadionu pretrpeli poraz od valjevskog Radničkog sa 3:0. Radnički je poveo pred kraj prvog poluvremena, golom Jankovića u 42. minutu. Na 2:0 povisio je Živanović u 67. minutu, a treći pogodak postigao je Matić u 74. minutu. Gosti su bili bolji, imao je i domaćin svoje dobre periode, ali generalno nije pokazao dovoljno želje i borbenosti kako bi učinio nešto više.

Zadrugar na pretposlednjem dvanaestom mestu ima 16 bodova, a na poslednjem mestu je Radnički Klupci sa 15 bodova i utakmicom manje, koju će u ponedeljak odigrati sa lajkovačkim Železničarom kao domaćin. Iznad je Jedinstvo iz Vladimiraca sa 17, dok Cer i Mladost imaju po 19 bodova. Zadrugar, Cer i Jedinstvo su već pauzirali zbog odustajanja Strmova, dok Klupce i Mladost to tek očekuje.

Ostali rezultati 17. kola: Vrelo Sport – OFK Osečina 4:0, Borac (Lešnica) – Kačer 4:0, OFK Divci – Mladost (Prnjavor) 1:1, Jedinstvo – Ribnica 0:3. Slobodan je bio Cer.

Železničar u ponedeljak od 16 časova gostuje u Klupcima.

Related posts

Leave a Comment