VEČERAS U UBU OD 18 SATI REVANŠ MEČ POLUFINALA SUPERLIGE SRBIJE

Druga utakmica polufinala plej-ofa Banka Poštanska štedionica Superlige Srbije igra se večeras od 18 časova u Sportskoj hali Ub. Prenos je na RTS-2, mada verujemo da će dosta Lajkovčana i uživo pratiti svoje ljubimice u najvažnijem meču sezone. Podsećamo da su, posle velike borbe, u prvom susretu u Lajkovcu Ubljanke savladale Železničar sa 3:2.

Ub u drugi meč ulazi kao favorit jer je napravio brejk u Lajkovcu i sada ima prednost domaćeg parketa. Ima iskusniji tim i veći roster, jer je Železničar oslabljen zbog neigranja standardnih odbojkašica, povređenih Vanje Ivanović i Tanje Stanojević. Možda u ovom trenutku treba podsetiti da je pred sam početak prvenstva Železničar neočekivano ostao bez sjajne Barbare Batinić i iskusne Jelene Oluić, što je u finišu prvenstva svakako značajna činjenica. Odličan bloker LJubica Milojević je na klupi, ali retko igra posle operacije kolena.

Međutim, predaja nije opcija jer je pretežno mladi tim Železničara pokazao u prvoj utakmici talenat, hrabrost i želju, kao i da u dobrom delu meča može da se nosi sa iskusnijim protivnikom. Ukoliko bi se Ub malo opustio zbog vođstva od 1:0 i prednosti domaćeg parketa, a imao je padove u igri u ovom prvenstvu, verujemo da bi devojke Železničara to umele da kazne. U svakom slučaju, daće sve od sebe da se izbore za „majstoricu“ u Lajkovcu, a onda je sve moguće.

U 18 časova počinje i revanš drugog polufinalnog para: Crvena zvezda dočekuje Jedinstvo. Prvu utakmicu u Staroj Pazovi dobila je Zvezda sa 3:1, tako da slovi za favorita, ali je i ovde sve otvoreno.

Related posts

Leave a Comment