TURISTIČKA PONUDA OPŠTINE LAJKOVAC BIĆE PREDSTAVLJENA NA PČELARSKOJ IZLOŽBI U NEDELJU

Predstojeća, 16.- ta po redu redovna godišnja Pčelarska izložba u Lajkovcu, u organizaciji Društva pčelara Lajkovac, pod generalnim pokroviteljstvom opštine Lajkovac i u saradnji sa Kulturnim centrom „Hadži Ruvim“ i Turističkom organizacijom, biće još jedna u nizu prilika za predstavljanje turističke ponude opštine Lajkovac.

“Turistička organizacija nastoji da iskoristi svaku priliku, svaku manifestaciju u okruženju i svaki događaj sa masovnijim okupljanjem posetilaca, da predstavi turističku ponudu opštine Lajkovac. Kao suorganizatori manifestacije, potrudićemo se svakako da na Pćelarskoj izložbi Lajkovac 2023. zajedno sa izlagačima i na ovogodišnjoj izložbi, koja je konačno vraćena u svoj redovan prolećni termin održavanja, predstavićemo sav raspoloživi reklamni materijal i u direktnom kontaktu upoznamo posetioce manifeszacije sa turističkom ponudom naše opštine.

Izlozba pčelinjih proizvoda biće postavljena i ovoga puta na jednoobraznim tipskim tezgama, a na jednoj od njih biće i štand Turističke organizacije, za koji se nadamo da će biti zanimljiv i učesnicima i posetiocima manifestacije, kojih će iz šireg regiona biti u velikom broju. Nakon nedavnog uspešnog predstavljanja na beogradskom Sajmu turizma posebno smo osnaženi i motivisani da promovišemo turističku ponudu naše opštine”, kažu iz Turističke organizacije opštine Lajkovac, u susret Pčelarskoj izložbi, koja će se održati u Lajkovcu u nedelju 19. marta od 10 časova.

Predsednik opštine Andrija Živković će zvanično otvoriti manifestaciju u 10 časova, nakon čega će uslediti kulturno umetnički program u irganizaciji Kulturnog centra “Hadži Ruvim”. SVi štandovi biće postavljeni već od ranih jutarnjih sati, tako da organizatori preporučuju posetiocima da je najbolje doći u intervalu od od 8 do 11 časova.

Po svemu sudeći, na ovogodišnjoj Pčelarskoj izložbi u Lajkovcu biće za svakoga po nešto.

Related posts

Leave a Comment