ROK ISTIČE, A ZA POMOĆ U LEČENJU ALEKSANDRU ERIĆU SREDSTVA NISU PRIKUPLJENA

Nakon objave krajem januara apela za pomoć ćetrdesetogodošnjem Lajkovčaninu Aleksandru Eriću, kome su hitno potrebna finansijska sredstva za nastavak lečenja i saniranje ozbiljnih posledica teške povrede na radu zadobijene pre dve i po godine, u akciju su se uključili brojni pojedinci, ali je od neophodnih 350 do sada sakupljeno tek oko 80 000 dinara. A rok ističe i vreme nije saveznik Aleksandru, koji danas kaže:  

“Sredstva moram sakupiti najkasnije tokom naredne dve nedelje. U utorak idem kod hirurga, zadnji su mi trzaji, padaju mi oba stopala, peta mi se otvorila… Reko mi je doktor što pre. Ja sam mu objsnio svu moju situaciju.  Te injekcije blokade i ampule, me održavaju na nogama, u protivnom “spašću s nogu”.

Pomoć mi je potrebna zbog injekcije blokade I ampule CH. 19. maja 2020. godine imao sam povredu na radu na Tamnavi Zapadno polje. Tog dana odron od tonu i po zemlje pao je na mene do grla, samo mi je glava virela. Zbog te povrede operisao sam kičmu L2L3L4L5TH12 i 30cm kičmene moždine, ubačena mi je šipka u kičmu.

Išao sam na preko 600 fizikalnih terapija jednu i po godinu.

Potrebno je dalje lečenje sa inekcijama blokade CH ampule. Sada sam u invalidskoj penziji. Potrebno mi je što hutnije ukupno 350.000 dinara, kako bi nastavio dalje lečenje”.

Svi koji mogu i žele da pomognu Aleksandru Eriću, mogu to učiniti uplatom na račun Eurobank Direktna:


Aleksandar Erić
Žiro račun: 150-8001002324445-92

Kontakt telefon: 060/ 0608 – 171

Related posts

Leave a Comment