FK ŽELEZNIČAR U SARADNJI SA RODITELJIMA OBRADOVAO POLAZNIKE ŠKOLE FUDBALA ALBUMIMA I SLIČICAMA SA NJIHOVIM LIKOM

Prvih šest meseci rada Omladinske škole fudbala lajkovačkog FK Železničar obeleženo je dodelom albuma sa samolepljivim sličicama polaznicima, u nadi da će ih ovaj album u godinama koje dolaze sećati na jedan lep period odrastanja.

“Želimo još jednom da se zahvalimo pre svega njima – našoj divnoj deci, roditeljima i @sportskeslicice . Gajimo iskrenu nadu i želju da ćemo u budućnosti biti još brojniji i da će sličnih akcija biti još više”, kažu uz sportski pozdrav iz uprave kluba.

 “Simbolično na Božić u prostorijama kluba obavljena je dodela paketića članovima Omladinske škole fudbala. Ovom prilikom paketić u vidu albuma sa samolepljivim sličicama dobilo je više od 70 dečaka. Upravu FK Železničar izuzetno raduje i prisustvo velikog broja roditelja, koji imaju sluha za ono što klub radi za njihovu decu. Predstavljeni su i novi treneri Dejan Mijatović, Nebojša Tomić i Milan Grujičić, koji će svojim angažovanjem pomoći daljem razvoju omladinske škole”, rekao je ovim povodom Miloš Rakić, direktor Omladinske škole fudbala i član Izvršnog odbora FK Železničar.

Albumi i sličice dece polaznika skole fudbala pričinile su veliku radost mališanima. FK Zelezničar im je odradio albume i sličice sa njihovim likom, koji će ostati divna uspomena na jednu fazu njihovog sportskog razvoja i istoriju kluba.

Evidentno, sa novom upravom, promenilo se mnogo toga u FK Železničar. Ogromna dugovanja zatečena preuzimanjem kluba su izmirena, formirana je seniorska ekipa sa preko 80 odsto Lajkovča, štoje bio i cilj – da konačno Lajkovčani igraju u Železničaru, oformljena je Omladinsku školu, koja nije postojala, u kojoj sada ima preko 70 momaka i pet trenera. Radi se na tome da se formiraju takmičarske generacije koje nedostaju. Stalno ima novina u upodobljavanju uslova na terenima i stadionu i prisustvo nove energije oseća se na svakom koraku.

Uspešan rad Omladinske škole fudbala je svakako najsvetlija tačka i ogroman pokretač za budućnost kluba sa tradicijom dugom 95 godina.

Nova Uprava FK Železničar je i formirana sa ciljem da, u saradnji sa lokalnom samoupravom, veteranima i prijateljima kluba, klubu sa velikom i lepom tradicijom vrate nekadašnji sjaj, što potvrđuje i moto urađenog albuma: IZ SLAVNE PROŠLOSTI U SVETLU BUDUĆNOST!

Related posts

Leave a Comment