IZLOŽBA DEČIJIH RADOVA POVODOM MANIFESTACIJE „ULICA OTVORENOG SRCA“

U Galeriji Kulturnog centra „Hadži Ruvim“, u četvrtak 29. decembra u 18 časova biće otvorena Izložba dečijih radova povodom manifestacije „Ulica otvorenog srca“.

Naime, u okviru manifestacije „Ulica otvorenog srca“, Kulturni centar „Hadži Ruvim“ Lajkovac raspisao je, između ostalog i Likovni konkurs na temu humanosti, namenjen predškolcima i mlađim i starijim osnovcima. Na konkurs je pristiglo preko sto radova, a ovakav odziv dece do sada nije zabeležen, što je prijatno iznenadilo realizatore.

Učesnici konkursa, svrstani u tri starosne kategorije, imali su mogućnost da se na zadatu temu izraze u formi crteža, slike, fotografije ili skulpture.

Likovni radovi svih učesnika konkursa biće izloženi u Galeriji Kulturnog centra.

Proglašenje pobednika svih umetničkih konkursa, uključujući i likovni, kao i uručivanje nagrada, biće obavljeno u okviru programa manifestacije „Ulica otvorenog srca“, koja će biti održana 8. januara, sa početkom u 11 časova, na Gradskom trgu u Lajkovcu.

Izložbena postavka dečijih radova u Galeriji Kulturnog centra „Hadži Ruvim“ biće dostupna posetiocima sve do 8. januara.

Related posts

Leave a Comment