LAJKOVAČKI BAJKERI IDU U TRADICIONALNU NOVOGODIŠNJU POSETU VRTIĆU

Kolona kostimiranih bajkera sa novogodišnjim paketićima namenjenim mališanima vrtića je jedna od najlepših slika u susret praznicima, koja pričinjava veliku radost najmlađima, a ovaj predivan gest lajkovačkih bajkera zaista daje posebnu notu pretprazničnom novogodišnjem raspoloženju.

Ni ove godine neće izostala tradicionalna novogodišnja poseta članova Moto kluba TNT Lajkovac Predškolskoj ustanovi “Leptirić”.

„U ponedeljak 26. decembra podelićemo novogodišnje paketiće deci u PU „Leptirić“ u Lajkovcu! Okupljanje je u 9 časova ispred zgrade opštine – kod fontane, a podela paketića u vrtiću počinje u 10 časova. Pozivamo sve ljude dobre volje iz Lajkovca i okoline, koji voze motocikle, da se sa svojim dvotočkašima pridruže našoj akciji (poželjno u odelima Deda Mraza) i da na taj način omasovimo ovu akciju i ulepšamo dan našim najmlađim sugrađanima! Po završetku akcije, druženje nastavljamo u našoj klupskoj kućici na Kolubari“, poručuju lajkovački bajkeri.

Lajkovački bajkeri, svaki u kostimu Deda Mraza, sa sve novogodišnjim paketićima koje u vrtić donose na motorima, svojevrsna su novogodišnja radost lajkovačkih mališana. Deca prigodnim pesmama i recitacijama pozdrave goste, a zatim usledi podela paketića i fotografisanje.

Novogodišnja poseta najmlađim sugrađanima postala je uveliko tradicija lajkovačkih bajkera, a novogodišnje paketiće ovom prilikom dobiju sve jaslene i vaspitne grupe dece u PU “Leptirić”.

Related posts

Leave a Comment