MARIJA ČITAKOVIĆ MIS I ZAŠTITNO LICE BANJE ŽDRELO

Nakon izuzetno burnog i radnog leta, Lajkovčanka Marija Čitaković upravo je ponela još jednu u nizu laskavih titula, pobedila je na takmičenju lepotica za zaštitno lice Banje Ždrelo i ponela titulu misice.

Terme Ždrelo kod Petrovca na Mlavi je jedinstveni letnji i zimski aqua park sa termo-mineralnom vodom u Srbiji. Banja Ždrelo je očigledno u intenzivnoj kampanji promocije svoje turističke ponude, posebno zdravstvenog turizma i Marijino lice će sigurno bitno doprineti njihovoj promociji.

Nakon izuzetno aktivnog i uspešnog leta, Marija ističe da ima vrlo ambiciozne planove vezane za međunarodna i svetsko takmičenje lepotica:  

“Sa ovom lentom i krunom postala sam zaštitno lice Banje Ždrelo. Učestvovalo je 20 devojaka, od kojih je odabrano top 6. Ja sam ponela lentu zaštitnog lica i krunu. Leto je baš bilo ispunjeno takmičenjima i lepim događajima.

Pre meseca dana sam izabrana za prvu pratilju Mis Pomoravlja, a prethodno sam odabrana i u top 3 za Alo miss leta.

Spremam se za svetsko taktakmičenje u martu i imam poziv za Miss Queen of model.”

Uz to, Marija je student beogradskog VIPOS-a. Pošto sebe u budućnosti vidi u preduzetništvu, uverena je da će joj znanje iz ekonomije vremenom dobro doći.  Sa svoje 24 godine, za sada uživa u svojoj mladosti, putovanjima, takmičenjima lepotica, manekenstvu i modelingu.

“Imam svoj cilj i stremim ka njemu. Ne smatram da sam nešto do sada bitno propustila u odnosu na svoje vršnjakinje. Moji prioriteti su samo sticajem okolnosti drugačije poređani. Poštujem svačiji izbor. Ovo je moj, a doneo mi je obilje lepih trenutaka i otvorio mnoga vrata. Sada je trenutak za to”, kaže Lajkovčanka Marija.

Related posts

Leave a Comment