NOVI USPESI ŽELEZNIČARA I STRMOVA, JOŠ JEDAN PORAZ ZADRUGARA

U 11. kolu Kolubarsko-mačvanske zone Strmovo je na svom terenu pobedilo Borac iz Lešnice sa 1:0, Železničar je sa gostovanja valjevskom Radničkom doneo sva tri boda – 1:2, dok je Zadrugar istim rezultatom poražen na svom stadionu od OFK Divci.

Strmovo nastavlja borbu sa Vrelom za jesenjeg prvaka. Danas su na stadionu „Obren Radovanović“ osvojili nova tri boda, mada teže nego što se očekivalo, imajući u vidu da je lešnički Borac pri dnu tabele. Jedini pogodak postigao je Dragiša Savković, legenda kluba, u 17. minutu. Sudijska trojka iz Valjeva predvođena Gavrilovićem skoro da nije imala posla, jedini žuti karton dodelili su domaćem fudbaleru Vukoviću zbog oštrijeg starta u 90. minutu.

Valjevski Radnički ne igra ni izbliza dobro kao na startu prvenstva, što je Železničar odlično iskoristio i pobedio sa 2:1, mada je vodio 2:0 skoro do kraja meča. Strelci za Lajkovčane bili su Stefan Filipović u 63. i Dejan Gajić u 70. minutu, dok je poraz domaćina ublažio Marko Živanović u drugom minutu nadoknade vremena.

Još jedno bledo izdanje Zadrugara i četvrti poraz u poslednjih pet mečeva. Divci su poveli pogotkom Burmaza u 52. minutu da bi Plećić u 82. povisio na 2:0. Zeleno-beli su poraz ublažili u drugom minutu sudijske nadoknade, strelac je bio Vlada Jerinić, koji se vratio u tim posle pauze i zaigrao u drugom poluvremenu, nakon vođstva gostiju.

Ostali rezultati: Ribnica – Mladost 2:0 i Jedinstvo – Cer 2:3. Sutra se u derbiju sastaju Vrelo Sport i Radnički Klupci, u drugom meču Osečina i Kačer.

Strmovo sa 23 boda trenutno deli prvo mesto sa Vrelom, koje ima utakmicu manje. Železničar je znatno popravio položaj na tabeli i sada sa 17 bodova deli četvrto mesto sa Kačerom (utakmica manje). Zadrugar je deseti sa 13 bodova.

U sledećem kolu Železničar dočekuje Osečinu, Strmovo Ribnicu, dok Zadrugar gostuje u Klupcima.

Related posts

Leave a Comment