LAJKOVAČKI ODBOR SNS OBELEŽIO SLAVU

U prisustvu brojnih gostiju, u prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Lajkovcu, činom rezanja slavskog kolača i prigodnom svečanosti, po četrnaesti put od osnivanja obeležena je slava stranke Prepodobna mati Paraskeva – Sveta Petka.

Obred rezanja slavskog kolača obavili su sveštenci Zoran Milićić iz Bogovađe i Miroslav Petaković iz Stepanja.

Sveštenik Zoran Miličić obratio se prisutnima prigodnom besedom i preneo pozdrave mati Angeline iz Bogovađe, igumanije manastira Sv. Georgija, koja je čestitala slavu i poželela uspeh u daljem radu, zdravlje i sreću svima.

Lider lajkovačkog odbora Srpske napredne stranke Andrija Živković je obraćajući se prisutnima rekao:

“Pozvali smo danas sve one ljude, koji su od početka uvek tu sa nama u svakom trenutku i svakoj situaciji. Drago mi je što smo danas tu, da pokažemo zajedništvo i snagu u ovom vremenu u kome se nalaze Evropa i svet,

Upravo ovako ujedinjeni, predvođeni odgovornom politikom predsednika Aleksandra Vučića, uveren sam sam da ćemo kao i do sada zajedno odoleti svim izazovima. Zahvaljujem se svima koji su došli da učestvuju u obeležavanju slave i poželeo bih svima vama, i onima koji danas slave i njihovim porodicama, dobro zdravlje, sreću i uspeh u radu i naravno, puno uspeha i novih pobeda u vremenima koja dolaze”.  

Slavi SNS  prisustvovali su brojni gosti, predstavnici političkog, privrednog, kulturnog i javnog života Lajkovca.

Related posts

Leave a Comment