„MOJA PRVA PLATA“ U RFZO – FILIJALA VALJEVO 7, ISPOSTAVA LAJKOVAC 1 KANDIDAT

U cilju poboljšanja kvaliteta pružanja usluga Republički fond za zdravstveno osiguranje je konkurisao za prijem kandidata kroz projekat „Moja prva plata“.

Filijala Valjeva ima potrebu za 7 kandidata, i to u u Valjevu za 1 dipl.pravnika i 1 dipl.ekonomistu, a u ispostavama Ub, Lajkovac,Osečina, Ljig i Mionica po 1 kandidata sa srednjom stručnom spremom za poslove administratora zdravstvenog osiguranja.

Prijave se vrše do 31.oktobra isključivo preko portala „Moja prva plata“, gde kandidati mogu dobiti sve potrebne informacije.

Zainteresovani kandidati moraju ispunjavati sledeće uslove: da imaju do 30 godina života u momentu prijave na portal Moja prva plata, da su bez radnog iskustva ili da imaju manje od šest meseci radnog iskustva stečenog na poslovima u okviru nivoa obrazovanja sa kojim konkurišu. U momentu prijave kandidat ne mora biti na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, ali u slučaju da kandidat bude izabran za program, pre potpisivanja ugovora biće neophodno da se prijavi na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje, saopštio je Milan Vilotić, v.d direktora Filijale Valjevo.

Related posts

Leave a Comment