VIKEND U LAJKOVCU U ZNAKU MEMORIJALNOG ODBOJKAŠKOG TURNIRA “RADOVAN BELI MARKOVIĆ”

U organizaciji OK Železničar, u Lajkovcu se danas i sutra održava prvi Memorijalni odbojkaški turnir “Radovan Beli Marković”.

Turnir je izazvao veliku pažnju javnosti i veliki respekt za ovaj čin organizatora, pa se očekuje da će Sportska hala u Lajkovcu biti dupke puna. Pored brojnih meštana, očekuje se prisustvo publike iz šireg okruženja.

Organizator upućuje poziv poštovaocima lika i dela čuvenog srpskog književnika i ljubiteljima odbojke da dođu u što većem broju i prisustvuju prvom Memorijalnom turniru “Radovan Beli Marković”, koji se održava u mesecu književnikovog rođenja.

Učesnici turnira su: Nova KBM Branik iz Maribora, beogradski Partizan Efbet, ŽOK Inđija i domaći Železničar.

Utakmice u Sportskoj hali Lajkovac se igraju i danas i sutra igraju od 16 i 19 časova.

Satnica utakmica :

———SUBOTA, 1. oktobar————–

16h: Inđija – Nova KBM Branik

19h: Železničar – Partizan Effbet

———NEDELJA, 2. oktobar ————

16h: Meč za treće mesto

19h: FINALE

Poznati srpski književnik i najpoznatiji Lajkovčanin, koji je preminuo početkom godine, bio je veliki ljubitelj odbojke i počasni predsednik OK Železničar, tako da klub na ovaj način čuva uspomenu na njega.

Memorijalni odbojkaški turnir “Radovan Beli Marković” u čast počasnom predsedniku kluba, književniku Radovanu Belom Markoviću, ujedno je i najava nove sezone, u kojoj Železničar očekuju veliki izazovi u evropskom CEV kupu, Superligi i Kupu Srbije.

Related posts

Leave a Comment