ŽELEZNIČAR SLAVIO U VLADIMIRCIMA, ZADRUGARU BOD PROTIV MLADOSTI

Železničar je juče osvojio prve bodove i to sva tri na gostovanju u Vladimircima, što je veliki podsticaj za tim sastavljen prvenstveno od Lajkovčana. Strelci za Železničar bili su Luka Živanović u 43. i Slobodan Stjelja u 53. minutu, dok su domaći ublažili poraz u 86. minutu preko Gačića.

Na vrućem terenu u Vladimircima Lajkovčani su poveli pred sam kraj prvog poluvremena, što je uvek psihološki udarac za protivnika, a strelac je bio mladi Luka Živanović. Već na početku drugog dela igre iskusni Stjelja je povećao prednost, koju je Želja uspešno održavao do 86. minuta. Dosta nervoze bilo je u nadoknadi vremena, kada je sudija Petrović iz Loznice podelio čak pet žutih kartona, od čega tri fudbalerima Železničara.

Bleda fudbalska predstava sa obe strane viđena je juče na Senari u utakmici bez pogodaka između Zadrugara i Mladosti iz Prnjavora. Nisu zeleno-beli bili ni blizu podviga iz prvog kola kada su savladali Želju, ni gosti ništa više nisu prikazali, ali su na kraju mogli odneti sva tri boda jer su propustili dve odlične prilike za gol. U stvari, sjajno je reagovao golman Simić.

FK Strmovo 1968 svoj meč drugog kola igra danas od 16.30 u Vrelu.

Valjevski Radnički je zabeležio i drugu pobedu na gostovanju: Borac Lešnica – Radnički 0:2. U Petkovici Cer i Kačer su odigrali 1:1.

Sledećeg vikenda nas očekuje još jedan lajkovački derbi, sastaju se Strmovo i Zadrugar,  dok Železničar dočekuje Cer.

Related posts

Leave a Comment