POZIV FK ŽELEZNIČAR ZA OMLADINSKU ŠKOLU FUDBALA, NEDELJA U 10 SATI NA STADIONU

U skladu sa donetom strategijom klupskog razvoja, FK Železničar će u nedelju 7. avgusta od 10  ćasova na Gradskom stadionu u Lajkovcu javnosti predstaviti svoj plan rada na pokretanju i funkcionisanju omladinske škole fudbala.

U vezi sa tim, izvršiće se predstavljanje direktora omladinske škole, koja će funkcionisati isključivo u okviru FK Železničar, kao i predstavljanje trenera i prezentovanje ciljeva za naredni period.

Javnost u Lajkovcu, a pre svega zainteresovani roditelji imaće priliku da se upoznaju za stanjem i funkcionisanjem celog fudbalskog kluba, a kroz dalja izlaganja i sa svim idejama vezanim za kvalitetan razvoj dece.

Poziv je usmeren pre svega za decu iz generacija 2010, 2011, 2012, 2013 i 2014, za koje su već određeni treneri i planirana adekvatna takmičenja u tom uzrastu, ali i za svu drugu decu, gde će se u zavisnosti od broja praviti određen sistem rada.

Napominjemo da je FK Železničar vec formirao ekipu uzrasta ‘Kadeti’, gde se u trenažnom procesu nalazi 20-oro dece.

Očekujemo vas u dobrom raspoloženju, da zajedničkim snagama fudbal u Lajkovcu učinimo boljim, a život dece zdravijim i lepšim, saopšteno je iz FK Železničar Lajkovac.

Related posts

Leave a Comment