EKIPE KOMUNALNOG PREDUZEĆA MAKSIMALNO ANGAŽOVANE NA ČIŠĆENJU I UREĐENJU VAROŠI

Pored svih redovnih aktivnosti, lajkovačko komunalno preduzeće je poslednjih dana posebno intenziviralo čišćenje centralnih ulica, uređenje zelenih povšina i okopavanje ruža, sve u cilju da Lajkovac na dan slave varoši zablista punim sjajem. Sve raspoložive službe komunalnog preduzeća angažovane su na čišćenju i uređenju povodom slave varoši.

Po završetku programa u okviru manifestacije “Dani Lajkovca “koji se realizuju na Gradskom trgu, već od ponoći ekipe komunalnog angažovane su na čišćenju i odvoženju smeća, kako bi naredni dan bio dočekan spremno. Pored “smećara”, posle ponoći vidno je prisustvo većeg broja radnika komunalnog koji čiste centralnu zonu i trg i prazne kante za otpatke. Iskustvo je pokazalo, da nije dobra praksa sačekati sa čišćenjem ni do ranog jutra, posebno posle velikih koncerata, pa je na ovaj način s početka novog dana izbegnuta ružna slika varoši nakon masovnih okupljanja povodom aktuelnih programa na otvorenom.  

JP “Gradska čistoća” Lajkovac se maksimalno organizovalo i potrudilo ovih svečarskih dana, da Lajkovac bude što čistiji i što uređeniji, prateći pomno svaku potrebu na terenu i reagujući blagovremeno svugde gde je to potrebno, uključujući i redovne prateće aktivnosti vezane za jedan od tri najveća vašara u Lajkovcu.  

    

Related posts

Leave a Comment