ODLIČAN KONCERT ŽELJKA VASIĆA

Na izuzetno prijatnu noć u Lajkovcu veoma lepo je „legla“ melodična muzika Željka Vasića, jednog od najkvalitetnijih pop pevača na našim prostorima.

Sa svojim pratećim bendom sastavljenim od studijskih muzičara napravio je lepu atmosferu za oko hiljadu posetilaca koncerta iz Lajkovca i okolnih mesta.

Željko Vasić je sinoć prvi put nastupao u Lajkovcu i to u okviru programa manifestacije „Dani Lajkovca“, a neposredno pred početak svirke je rekao:

“S obzirom da prvi put nastupam u Lajkovcu moraću da krenem od početka, od onoga što sam snimio davno i od nekih mojih ranijih hitova. A počeo sam sa pesmom „Žena kao ti“ davne 2000. godine, tako da ima materijala za upoznavanje. Posle dvogodišnje pauze zbog epidemije korone, za mene će ovo leto biti veoma radno. Završio sam odmor s porodicom početkom leta jer sam znao da su mi termini popunjeni sve do oktobra, obilazimo i Srbiju i region. Sutra sam u Aleksincu, naredne nedelje slede Zlatibor, Niš, Bor itd. Naravno da je korona uticala na nas, ali i na druge profesije, na sve građane, tako da ne bih stavljao akcenat na pevače, ima ljudi koji su bili pogođeniji!.

Na pitanje novinara kako vidi novu pop scenu u Srbiji, kao već afirmisan pevač, uslovno rečeno iz stare garde, Vasić je odgovorio:

“Suštinski se stvari menjaju. Koliko sam mogao da uvidim, otprilike na 10 godina ide smena muzičkog pravca, modernizuje se, nekada to bude gore, a nekad bolje, to već vreme mora da pokaže – da li ono što rade današnji klinci vredi. Mislim da je to mnogo plitko: tanki su im tekstovi, poruke takođe…”

Koncert Željka Vasića je profesionalno odrađen i trajao je puna dva sata.

Kao predgrupa publiku je zagrejao domaći duo „Lakustik bend“ (Jelena i Paja) sjajnim izvođenjem naših i stranih hitova.

Related posts

Leave a Comment