LAJKOVAČKE BALERINE STARTOVALE USPEŠNO U PRESTONICI, NA NAJVEĆEM PLESNOM FESTIVALU NA VODI

Baletski studio IN Lajkovac danas učestvuje na takmičenju Art of dance na beogradskoj Adi Ciganliji. Takmičenje traje do kasnih večernjih sati, a do sada su nastupile dve grupe ballerina iz Lajkovca i obe su u svojim kategorijama osvojile prvo mesto. Do kraja takmičenja, biće sigurno još nagrada za lajkovačke balerine, koje se već ustaljeno sa svih takmičenja vraćaju sa izuzetnim rezultatima.

Prelepom scenom na Adi, prenosimo vam delić atmosfere.

Naime, ovog vikenda održava se bogat program na Adi Ciganliji, “Art Of Dance” festival na vodi, gulašijada i sportsko sabranje, koji donosi mnoštvo zabavno-rekreativnog, sportskog, društvenog i porodičnog sadržaja.

Nedelja je rezervisana upravo za najveći „Art Of Dance“ festival na vodi, koji se održava na centralnim tribinama kod sudijskog tornja od devet do 12 časova i od 19 do 22.30 časova, u organizaciji „ART BSI CENTRA“. U pitanju je izuzetan zabavni program, plesači iz celog regiona, pa čak i oni najmlađi učesnici sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovo je zapravo najveći plesni festival na vodi, kako su najavili organizatori.

Juče je u okviru manifestacije na sportskim terenima kod kružnog toka, održano „9. SPORTSKO SABRANjE SVETE SRBIJE“. Projekat je sportskog, porodičnog, duhovnog karaktera, sa ciljem da se promoviše važnost na jednaka prava i potrebe osoba sa invaliditetom koje se bave sportom ili nekim oblikom fizičke aktivnosti.

Možda bi i Lajkovac mogao na reci Kolubari da organizuje porodičnu manifestaciju ovog tipa, koja bi sigurno animirala veliki broj učesnika raznih profila i brojne posetioce iz regiona!?

Related posts

Leave a Comment