SAOPŠTENJE UO PSD ČIRA

Upravni odbor lajkovačkog PSD Ćira, nakon odlaganja Republičke planinarske akcije za mlade “Klinci Ćirinci”, koja je prvobitno planirana za subotu 11.juni u Bogovađi, oglasilo se saopštenjem za javnost u kome je izražena zahvalnost svima koji su pokazali spremnost za pomoć u realizaciji akcije, pri čemu će ostati i u drugom terminu održavanja.

Saopštenje prenosimo u celosti:   

“Obavešteni ste o odlaganju Republičke planinarske akcije za mlade “Klinci Ćirinci”, zbog vremenskih uslova. Priprema akcije je pokazala koliko možemo zajedno.

Ovim putem želimo da se zahvalimo na pomoći (svi su rekli da će pomoći i u drugom terminu održavanja): Opština Lajkovac, Kulturni centar “Hadzi Ruvim”, TO Lajkovac,  JP “Gradska Čistoća”, OŠ “Mile Dubljević”, OŠ “Dimitrije Tucovic” Jabučje,  Dom Zdravlja Lajkovac, PS Lajkovac, Firma GOMEX (jedina od 10 kojima smo se obratili za pomoć), Ustanova za sport Lajkovac, Školica sporta Sportić LA,  Komisija za rad sa mladima PSS, PU “Leptirić”, Igumanija manastira Bogovađa; mediji koji uvek prate naša dešavanja: portal Lajkovac na dlanu (Snezana Bilić), Kiss info, TV GEM, TV Pruga, Glas Tamnave i naravno planinarima Ćire, bez kojih nista ne bi bilo moguće.

Hvala svima na angažovanju. Nadamo se da ćemo u drugom terminu imati više sreće sa vremenom i naše najmlađe ugostiti kao pravi domaćini. PSD Ćira svojim aktivnostima se trudi da prezentuje i potencijale opstine Lajkovac. Hvala još jednom svima na pomoći i do sledeceg susreta ostanite u zdravlju i veselju”, saopštio je UO PSD Ćira Lajkovac.

Related posts

Leave a Comment