OPROŠTAJNA ŽURKA PREDŠKOLACA

Sinoć je u PU “Leptirić”organizovana žurka za 130 lajkovačkih predškolaca, koji su uspešno završli pripremno predškolski program.

U prelepom i svečano za ovu priliku ukrašenom ambijentu, predškolci su sa svojim grupnim vaspitačima,  stručnim saradnicima i drugim saradnicima koji su sa njima provodili dane u vrtiću, tokom dvosatnog druženja (od 18 -20 časova), igrom i pesmom obeležili ovaj veliki i važan dan.

Podsećamo, da je ova generacija prva koja je 2018. godina kao mlađa vaspitna grupa započela boravak u novoizgrađenom objektu, sa potpuno novom opremom, uključujući i nova dečja igrališta.

Veoma uspešno se radilo i za vreme vanrednog stanja, online, kao u u situacijama kada se sa određenim brojem dece radilo neposredno, a sa preostalim brojem online.

Na početku žurke, predškolce i njihove vaspitače je pozdravila direktorka Mila Lončar Mitrović, koja je predškolcima čestitala uspešno završen program i poželela mnogo uspeha u školi i u životu.

Uputila im je želje  da budu zdravi, srećni, vredni i uporni u savladavanju školskih obaveza, da u školi budu ponosni na njih kao generaciju, kao što su u vrtiću bili.

Vaspitačima je čestitala na pedagoškom umeću, zalaganju i trudu koji su utkali u još jednu generaciju i što su ih dobro pripremili za nastupajuće školske dane.

Na kraju istakla je, da je bila divna saradnja sa roditeljima i da roditeliima i deci želi da im početak bude bezbrižan i lep, bez straha i stresa, da roditelji budu ponosni što su im deca stasala za školu, da im budu pomoć i podrška i dalje, pa će uspeh biti zagarantovan.

Nakon direktorke, u ime svih vaspitača koji su izveli ovu generaciju, deci se obratila vaspitačica Dragana Tufegdžić. pozdravivši svu decu poželela im je mnogo uspeha u školu i rekla. da je to jedna divna i hrabra generacija koja je i u doba korone uspešno radila i savladala sve što je neophodno za školu.

Poželela je divnu zabavu kojom se deca opraštaju od nijih i od vrtića i pozvala da  su uvek  dobrodošli u svoj “Leptirić”.

Related posts

Leave a Comment