PROMOCIJA ROMANA “SLONOVI SU KRIVI ZA SVE” VELJE ŽUNJIĆA

Promocija romana “Slonovi su krivi za sve” autora Velimira Žunjića, u organizaciji Kulturnog centra “Hadži Ruvim” je u utorak 7. juna od 19 časova, u sali lajkovačkog bioskopa.

Gosti su glumac Milan Kalinić i muzičar Enes Ljajić.

U susret promociji svog novog, četvrtog po redu romana, Velja Žunjić je za portal lajkovacnadlanu.rs rekao:

“Moji Lajkovčani i poštovaoci mog književnog rada navikli su svih ovih godina da su moje promocije drugačije, neobične. Negde sam pročitao da je i naučno dokazano da nam svaki osmeh produži život, pa rekoh, hajde da probamo da li je to zaista istina. Ni ovoga puta nisam želeo da izneverim moje sugrađane, već sam im spremio veče puno smeha i dobre energije. Moram da se osvrnem i na moj roman “Slonovi su krivi za sve”, neobičnog naslova a još zanimljivije sadržine. Vanja Bulić je možda i na najbolji način prikazao moj roman: “satirično delo koje nudi smeh, pouku a i zapitanost kada shvatimo da smo se ipak na kraju smejali sami sebi”. Verujem da će vas slonovi razveseliti i pozivam vas da dođete i uživate u jednoj nezaboravnoj večeri sa mnom i sa mojim prijateljima, glumcem Milanom Kalinićem i Enesom Ljajićem, čovekom koji sa svojim muzikom uvek uspe da prospe magiju i učini veče čarobnim. Čekamo vas!”

Lajkovčanin Velja Žunjić je prethodno objavio tri romana: “Šampitica” (2012.), “Boja tvoga imena” (2015.) i “Lajkovčanka” (2017.).

Related posts

Leave a Comment